Olej so šalviou, petržlenom a tymiánom - bylinkové jedlo

Suroviny :
    600 ml slnečnicového oleja,50 g čerstvej nasekanej petržlenovej vňate, 25 g čerstvej nasekanej šalvie 50 g čerstvého nasekaného tymiánu
Recept :
    Nalejte olej do sterilizovanej fľaše a pridajte bylinky. Zazátkujte a nechajte pri izbovej teplote odpočívať 1 týždeň. Občas pretrepte. Olej prefiltrujte do inej sterilizovanej fľaše. Niekoľko lístkov byliniek môžete do fľaše vložiť na ozdobu. Fľašu starostlivo uzatvorte a skladujte ju na chladnom mieste. Spotrebujte do 6 mesiacov.
Užívanie :
Pôsobí proti :
    Ochutené bylinkové oleje môžete používať ako na vyprážanie, tak aj na prípravu šalátových zálievok.
Možné komplikácie :

           ZATVOR RECEPT            VYTLAČ RECEPT           


Bylinky do receptov kúpite v našom eShope